Baby draagzak

NIET-LEDENPRIJS:    70,00
LEDENPRIJS:    59,50

Omschrijving

De neoprene buikdrager is niet enkel een zeer modieuze buikdrager, hij kan zowel in als uit het water gebruikt worden.
De buikdrager is gemaakt uit de zachte en waterafstotende stof neoprene. Deze stof is waterresistent en daarom ideaal om in het water te gebruiken. De binnenkant van de babydraagzak is voorzien van een mesh die ademend is en voorkomt dat het neoprene tegen de baby's huid gaat kleven bij nat of warmte. Tussen de neoprene buitenkant en de mesh binnenkant zit een luchtdoorlatend, maar drijvend schuimmateriaal. De babydraagzak slorpt zich dus niet vol met water waardoor hij licht en comfortabel blijft.
De draagzak ondersteunt een correcte ergonomische positie van de beentjes van de baby, wat goed is voor de ontwikkeling van de kleine heupjes.
Tijdens de eerste kennismaking met het water, zal de baby rustig en ontspannen zijn als hij gedragen wordt in de Neoprene Baby Carrier. Daarom is deze buikdrager ideaal voor het gebruik op het strand, aan het zwembad of voor watergewenning met uw baby. Voor jongere baby's raden wij aan om de baby te dragen op de buik met het gezichtje naar u gericht. Op deze manier kan u steeds oogcontact behouden met uw baby en onmiddellijk anticiperen op zijn of haar reactie. Iets oudere baby's, ongeveer vanaf 3 maanden, die wat meer gewend zijn aan de vele prikkelingen van de buitenwereld of aan het water, kunnen gedragen worden op de buik naar buiten toe. Op deze manier kunnen ze de omgeving ontdekken en hebben ze meer vrijheid om te spelen in het water. Vanaf 6 maanden mag u de baby dragen op uw rug. Wij raden echter aan om dit niet te doen in het water. Wanneer u uw baby op de rug draagt, hebt u immers geen inzicht op de reacties van uw kind.

De draagzak is bestemd voor kinderen van 3,5 kg tot 12 kg.
ONDERHOUD : Wassen op 30° - Niet geschikt voor droogtrommel

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode AER CWNBCNA
Kleur Blauw

Andere Veiligheid producten