BLUE RAY BRIL BLACK 3-7

NIET-LEDENPRIJS:    32,00
LEDENPRIJS:    27,20

Omschrijving

Bescherm de ogen van je kind tegen blauw licht met een speciale beeldschermbril voor kinderen. De Shadez beeldschermbril filtert het blauwe licht van o.a. smartphone, tablet, laptop, tv en (spel)computer.
Waarom een beeldschermbril voor kinderen?
Met z'n allen kijken we steeds meer naar beeldschermen. Dat geldt zeker ook voor kinderen. Denk aan smartphones, tablets, laptops, tv's en (spel)computers. Al deze apparaten geven blauw licht af, wat kan zorgen voor:
* slaapproblemen
* branderige, vermoeide en/of droge ogen
* wazig zicht
* hoofdpijn
De beeldschermbrillen van het Zwitserse kwaliteitsmerk Shadez hebben een blauw licht filter en zijn speciaal ontworpen om de ogen te beschermen tegen de schadelijke invloeden van overmatig blauw licht De Shadez beeldschermbril voor kinderen filtert het blauwe licht en beschermt zo het netvlies en de aanmaak van melatonine (slaaphormoon). Een beeldschermbril is bovendien heel rustig voor je ogen. Deze bril heeft een licht en buigzaam rubberen montuur. Je voelt haast niet dat je een bril op hebt. Het montuur heeft een trendy model en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Een beeldschermbril wordt ook wel gamebril of computerbril genoemd.
De Shadez kinder beeldschermbrillen zijn verkrijgbaar in 2 maten:
Junior: 3-7 jaar (afstand tussen de pootjes is 10,5 cm)
Teeny: 7-15 jaar (afstand tussen de pootjes is 11,7 cm)

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode OTC 3716305

Andere Preventie producten