Neoprene zwemvest old pink

NIET-LEDENPRIJS:    54,95
LEDENPRIJS:    46,71

OmschrijvingDe Childwheels Neoprene zwemvest verzekert dat uw peuter veilig in het water kan spelen. De zwemvest kan gebruikt worden om het kind beter vertrouwd te maken met het water of om te leren zwemmen. Het kind heeft optimale bewegingsvrijheid doordat de armen vrij kunnen bewegen. Het zwemvestje is geschikt voor kinderen tussen 2 en 3 jaar oud met een gewicht van 15-18kg.

Een grote rits vooraan zorgt ervoor dat de zwemvest, zelfs na een zoutige duik in de zee, gemakkelijk aan en uit te doen is. Een riem tussen de benen en twee riemen rond de buik zorgen ervoor dat de zwemvest goed op zijn plaats blijft. De zwemvest is gevuld met een luchtdoorlatend schuim dat geen water opneemt en blijft drijven.

Door de kleurrijke print van een grote gele ster zal uw kind met veel plezier zijn zwemvestje dragen en zich ontpoppen tot een ster in het water. Zo kan u zorgeloos met uw hele kroost genieten van een uitstapje naar de zee of een middag aan het zwembad.
Zwemvest in de kleur Old Pink met een gele binnenzijde en blauwe afwerkingen.

OPGELET: Dit zwemvest vervangt geen zwembandjes en is geschikt voor kinderen die reeds vertrouwd zijn met het water. Uw kind dient ten alle tijde onder het toezicht van een volwassenen te zijn wanneer in het water.


AFMETINGEN: 33 x 31 x 5 cm
EN-NORM : EN 13138-1:2014
MATERIAAL : NEOPREEN:100% SBR - SCHUIM:100% polyester RIEM: 100% nylon FLUITJE: 100% PS
ONDERHOUD : Handwas met koud waterEigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode AER CWNLJOP1

Andere Veiligheid producten