MAESTRO DEUR/TRAPHEK NATUREL HOUT (73,5-104CM)

NIET-LEDENPRIJS:    105,00
LEDENPRIJS:    89,25

Omschrijving

Maestro is een houten veiligheidshekje in een naturel kleur dat zowel te gebruiken is als deurhekje en als traphekje bovenaan en onderaan de trap.
Het hekje heeft een variabele, gemakkelijk uit te breiden openingsbreedte van 73,5cm tot 104cm breedte. Het veiligheidshekje wordt stevig in de muur bevestigd met behulp van schroeven. Omdat het hekje niet ondersteund hoeft te worden door een extra frame, is er geen struikelgevaar.
Maestro is voorzien van een safe-lock-sluitingssysteem. De sluiting kan geopend worden door de twee knoppen in te duwen en het handvat op te liften. Het hekje kan aan beide kanten geopend worden.

WAARSCHUWING! Nooit uw kind zonder toezicht laten. Lees de instructies omdat een onjuiste montage gevaarlijk kan zijn. Het veiligheidshekje mag niet in raamkozijnen worden gebruikt. Nooit gebruiken zonder muurdoppen. Het veiligheidshekje is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Het veiligheidshekje is uitsluitend geschikt voor kinderen met een leeftijd van maximaal 24 maanden. Het veiligheidshekje kan met het bijgeleverd montagemateriaal aan vaste, vormstabiele ondergronden worden bevestigd. Het veiligheidshekje dient handmatig geopend en gesloten te worden.


Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode AER VHMAE

Andere Veiligheid producten