Elvie Bekkenbodemspiertrainer

NIET-LEDENPRIJS:    199,00
LEDENPRIJS:    169,15

Omschrijving

Train je bekkenbodemspieren en perineum, voor en na je zwangerschap met de spiertrainer van Elvie. Connecteer hem met je smartphone of tablet!

Het perineum werkt als een hangmatje voor je baby tijdens je 9 maanden zwangerschap. De bekkenbodem kan beschadigd worden door een zwangerschap, bevalling, menopauze of intensief sporten (zoals spinning, aerobic en hardlopen). Door je bekkenbodemspieren te verstevigen, vermijd je urine-incontinentie, genitale verzwakking, pijn aan het bekken of gevoelsverlies bij geslachtsgemeenschap.

Laad de Elvie-bekkenbodemspiertrainer op via de USB-poort voor gebruik. Breng het ovale gedeelte in in je vagina, let er op dat je het staafje niet mee inbrengt (voor de bluetooth-connectie). Maak via de applicatie een connectie tussen de Elvie en je smartphone of tablet. De applicatie stelt je verschillende oefeningen voor om je bekkenbodemspieren te trainen. Bovendien krijg je ook meteen feedback. Als je je spieren samentrekt, zie je de diamant op en neer gaan.

Een oefening duurt ongeveer 5 minuten. Herhaal deze oefeningen 3 keer per week. De Elvie stelt je 6 verschillende oefeningen voor verdeeld over 4 niveaus. Je hoeft maar 10 oefeningen uit te voeren om over te schakelen naar een hoger niveau. Je resultaten worden bijgehouden in de applicatie zodat je je vooruitgang kan volgen.

Gebruik de Pelvix-bekkenbodemspiertrainer niet tijdens je menstruatie, tijdens seksuele betrekkingen of tijdens je zwangerschap.

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode BOM EL01
Merk ELVIE

Andere Zwangerschap producten