CO2- meter met temperatuur- en vochtigheidssensor

NIET-LEDENPRIJS:    195,00
LEDENPRIJS:    165,75

Omschrijving

De EnviSense CO2 meter is zeer gemakkelijk in gebruik. Door ventilatie op basis van het CO2 gehalte voorkomt u een slechte luchtkwaliteit in uw leefruimte. De CO2 meter geeft via een duidelijk scherm het CO2-gehalte, de temperatuur en luchtvochtigheid aan en is daardoor geschikt voor metingen bijvoorbeeld in huis, op kantoor, school en kinderdagverblijf. Is de CO2 waarde te hoog? Open dan ramen en deuren of ga meer ventileren.

De CO2 meter is uitgerust met LCD scherm en 4 LED’s in de kleuren groen, geel en rood (1 power indicator en 3 indicatoren voor het aanwezige CO2 gehalte). Met de CO2 meter kunt u het CO2 gehalte meten (in parts per million), de luchtvochtigheid en de temperatuur. Indien het CO2 gehalte te hoog is gaat er een geluidsalarm af, deze kunt u handmatig instellen en in- en uitschakelen. De grafiek op het display geeft het verloop van het CO2 gehalte weer, zodat u kunt zien hoe de CO2 waarde over de afgelopen minuten/uren/dagen is geweest. Dit is zelf in te stellen met de knoppen op het apparaat. Deze knoppen hoeven niet ingedrukt te worden, deze reageren al als u uw vinger erop legt.

Plaats de CO2 meter op tafelhoogte op een plek waar er niet direct in geademd wordt, minimaal 1,5 tot 2 meter van de muur of het raam af. Het apparaat is geschikt voor een ruimte tot ± 100 m2. Wanneer de sensor voor het eerst aangezet wordt, zal deze enige tijd nodig hebben om zichzelf goed te kalibreren. De koolstofdioxide meter is zelf-kalibrerend en zelf-lerend en zal dus accurater worden wanneer deze een langere tijd aanstaat.

De EnviSense CO2 meter voldoet aan de hoge eisen die professionele gebruikers overal ter wereld stellen. Dit houdt onder andere in dat de CO2 meter continu op elektrische netspanning functioneert, dat het apparaat zichzelf automatisch kalibreert en dat deze is voorzien van een instelbaar alarm. Voor uiterste nauwkeurigheid werkt de CO2 meter met een NDIR sensor van hoge kwaliteit.
De EnviSense CO2 monitor wordt geleverd met een USB snoer en eurostekker, deze zijn wit van kleur. EnviSense is een Nederlands merk en biedt Nederlandse ondersteuning. EnviSense geeft 3 jaar garantie op de CO2 monitor. Bekijk de verkooppunten.

• Gemakkelijk mee te nemen
• Stoplicht indicator van de lucht
• Grafiek tot 7 dagen terug
• Zeer accurate NDIR sensor
• Instelbaar alarm
• Automatische kalibratie
• CE keurmerk
Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode 000186
Merk ENVISENSE

Documenten

Andere Luchtkwaliteit producten