Anti-UV Pop up Tent - Aquani

NIET-LEDENPRIJS:    69,90
LEDENPRIJS:    59,42

Omschrijving

Omschrijving
In zijn eerste levensjaar ontwikkelt uw kleintje nog geen melanine om zich tegen de UV-stralen van de zon te beschermen. Wanneer u er op uit gaat, moet u dan ook absoluut voor een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor, een zonnebril, een hoedje en een speelruimte met anti-UV bescherming zorgen...De Aquani helpt u uw baby te beschermen tegen de zon en stimuleert zijn zintuigen vanaf zijn geboorte. Meegroeiend: wanneer uw baby groter wordt, kunt u hem gebruiken om hem op ieder moment verkoeling te bieden. Deze anti-UV speelruimte is eenvoudig te installeren en op te bergen dankzij het pop-up systeem.

Bescherm uw baby tegen de zon:

De Aquani houdt de schadelijke stralen van de zon (UVA en UVB) tot 99% tegen, dankzij de hoge beschermingsfactor van FPS 50+. Hij beschermt uw kleintje ook tegen zand, wind en insecten, dankzij het inklapbare muggennet. Comfortabel op het matras van de Aquani geïnstalleerd speelt uw kleintje op zijn gemak met het meegeleverde speelgoed. Afhankelijk van zijn leeftijd en van zijn lengte... kunt u de speeltjes op de verschillende hiervoor bedoelde plekken hangen. Knisperend papier, gekleurde ringen... keuze genoeg voor uw kleintje!

Uw baby verkoelen:

De Aquani heeft een afneembare luifel en is van waterdicht zeildoek. Door de matras te verwijderen, beschikt u over een groot poedelbadje (tot 75 liter). Uw baby kan veilig poedelen met u aan zijn zijde. De multifunctionele Aquani kan zowel buiten (strand, park, bergen...) als binnen gebruikt worden. En wanneer uw baby wat groter is, kunt u de luifel verwijderen en de Aquani omtoveren tot bijvoorbeeld een ballenbad. De uitgekiende, handige en eenvoudig te installeren Aquani is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen in zijn transporttas met zijn brede schouderriem.

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode 000311
Merk 27

Andere Speeltijd producten