Anti-UV Pop up Tent - Babyni

NIET-LEDENPRIJS:    50,90
LEDENPRIJS:    43,27

Omschrijving

In zijn eerste levensjaar ontwikkelt uw kleintje nog geen melanine om zich tegen de UV-stralen van de zon te beschermen. Wanneer u er op uit gaat, moet u dan ook absoluut voor een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor, een zonnebril, een hoedje... zorgen. Op die manier ontdekt uw baby zonder risico de wereld om hem heen, op het strand, in het park en zelfs in de bergen.

De Babyni is een anti-UV speelruimte die uw baby niet alleen tegen de zonnestralen, maar ook tegen wind en zand beschermt. Hij houdt de schadelijke stralen van de zon (UVA en UVB) tot 99% tegen, dankzij de hoge beschermingsfactor van FPS 50+. De dankzij zijn pop-up systeem eenvoudig te installeren en op te bergen Babyni kan vanaf de geboorte van uw baby gebruikt worden. Eenmaal uitgevouwen kunt u uw kleintje comfortabel op het dikke matras installeren om zijn zintuigen te stimuleren of om uit te rusten.

De Babyni heeft een inklapbare luifel en een muggennet van fijn gaas. Om uw baby tegen insecten te beschermen, is het muggennet eenvoudig te installeren met zijn systeem dat 2 klittenbanden combineert met een groot elastiek. De multifunctionele Babyni kan zowel buiten (strand, park, bergen...) als binnen gebruikt worden. De twee afneembare speeltjes stimuleren de zintuigen van uw kleintje. En wanneer uw baby wat groter is, kunt u de luifel verwijderen en de Babyni omtoveren tot bijvoorbeeld een ballenbad.

Kies voor de Babyni om uw baby op het strand en in het park te beschermen!


Hoge anti-UV bescherming FPS 50+, Speelruimte en extra bedje
Inklapbaar muggennet van fijn gaas, Pop-up systeem: eenvoudig op / uit te vouwen
Pop-up systeem: eenvoudig op / uit te vouwen
Uitvouwbare luifel, Comfortabel matras
2 afneembare speeltjes, Inclusief opbergtas met brede schouderriem

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode 000312
Merk 27

Andere Speeltijd producten