MOMMY BAG SUEDE LOOK BEIGE

NIET-LEDENPRIJS:    139,00
LEDENPRIJS:    118,15

Omschrijving

Childhome - Mommy Bag ® - Suede-look

*Een gloednieuwe versie van onze Mommy Bag ® met zachte bontdetails: de Mommy Bag ® Suede-look. Een echte must have voor nieuwe mama’s en vrouwen in verwachting wereldwijd.

*Door de ruimte afmetingen van de Mommy Bag ® (55x30x40cm), kunnen alle spulletjes voor mama en kind(eren) eenvoudig opgeborgen en gedragen worden. De tas is niet alleen handig en ruim, maar ook fashionable door het knappe Belgische design. Deze versie heeft een extra stijlvolle look door de geborduurde woorden. Verder heeft de voering van de binnenzijde dezelfde kleur als de buitenstof.

*Het is de ideale tas om te gebruiken als ziekenhuistas, verzorgingstas en luiertas maar evengoed als reistas, sporttas of weekendtas. Je zal nooit meer zonder je Mommy Bag ® op stap willen gaan.

*Super praktisch zijn ook de verschillende compartimenten en elastische banden aan de binnenzijde om alles eenvoudig in en uit te laden. Een handig opvouwbaar verzorgingsmatje en draagriem zijn inclusief, zodat de tas ook gemakkelijk over de schouder gedragen kan worden. Een nieuwe extra feature is het fopspeenzakje, om de speen van je kind op een hygiënische manier te bewaren.

*Tip: plaats de tas niet op een ruwe ondergrond om slijtage te vermijden. Let zeker ook op met scherpe voorwerpen.Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode AER CWMBBMR

Andere Op stap producten