POLAR IGNITE 3 GREIGE GOLD S/L

NIET-LEDENPRIJS:    329,90
LEDENPRIJS:    280,41

Omschrijving

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

1. Beter AMOLED-scherm zonder flat tire
Wat meteen opvalt aan de Polar Ignite 3 is het uiterlijk. Dat uiterlijk pakt meteen een paar pijnpunten van de Ignite en de Ignite 2 aan. Allereerst is de zogenaamde flat tire onder in het scherm verdwenen. Op deze afbeelding is goed te zien wat zo'n flat tire met het schermoppervlak doet.

2. SleepWise en Voice Guidance
Polar heeft een goede staat van dienst als het gaat om slaapregistratie, en op de Ignite 3 gaat de fabrikant nog een stapje verder. Dit horloge beschikt namelijk over de nieuwe SleepWise-functie.

SleepWise combineert verschillende gegevens van jouw nachtrust en giet dat in een cognitieve alertheids-advies voor de komende dag. Ben je alert genoeg om een rondje te hardlopen of kun je beter even wat ademhalingsoefeningen doen? Elke ochtend krijg je een gedetailleerd overzicht van je alertheidsniveau, zodat je precies weet wanneer je een inspannende activiteit kunt doen of juist beter wat rust kunt pakken. SleepWise komt later dit jaar ook naar alle Polar Flow-gebruikers met horloges die Sleep Plus Stages ondersteunen.
Voice Guidance is de nieuw stembegeleidingsfunctie op de Ignite 3 Hiermee krijg je tijdens trainingen real-time feedback en belangrijke trainingsgegevens door via een verbonden koptelefoon of speakers. Stembegeleiding werkt alleen als de Polar Ignite 3 verbonden is met de Polar Flow-app op de smartphone.
3. Dual band GPS
Dual-band gps is een opvallende toevoeging aan de Ignite 3, aangezien je dat eerder zou verwachten op duurdere sporthorloges, zoals die in Polar's Vantage-reeks. Dual-band gps maakt gebruik van de L1- en L5-frequenties voor nauwkeurigere locatiebepaling, en is minder vatbaar voor signaalstoring door hoge gebouwen of slecht weer
4. Widgets
Je kan de widgets op de wijzerplaat van de Polar Ignite 3 nu ook naar wens aanpassen. Dit is op de meeste sporthorloges al mogelijk, maar de Ignite en de Ignite 2 hadden de mogelijkheid nog niet. De Ignite 3 maakt het gelukkig wel mogelijk om de widgets te personaliseren.

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode POL 900106237

Andere Sport producten