VERDAMPER SUMMER NIGHT

NIET-LEDENPRIJS:    74,00
LEDENPRIJS:    62,90

Omschrijving

Summer Night, een 2-in-1-verdamper

De verdamper Summer Night is multifunctioneel. De verdamper is compact en gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat en de oplaadbare batterij. De verdamper verspreidt een heerlijke geur dankzij de etherische oliën. De verdamper dient tevens als lamp, dankzij het ontwerp en de 7 lichtstanden. Beide functies (verdamper en lamp) kunnen afzonderlijk of tegelijkertijd worden gebruikt, voor sfeervolle zomeravonden.


De oplossing tegen muggen

Uw Summer Night wordt geleverd met onze 100% biologische etherische olie Peaceful Night. Dit mengsel van citroengras, citroeneucalyptus en roosgeranium houdt muggen effectief op afstand. De verdamper Summer Night is de perfecte oplossing om muggen tijdens lange zomeravonden op afstand te houden. De verdamper kan ook worden gebruikt met de andere etherische oliën om te variëren met geur en sfeer.


Een draagbare designverdamper

De verdamper Summer Night is compact en werkt op een batterij die kan worden opgeladen via een USB-C poort. U hoeft hem niet aan te sluiten: u kunt de verdamper overal mee naartoe nemen en hij werkt tussen de 2 en 7 uur, afhankelijk van het vermogen van de gebruikte functies (lamp en/of verdamper). De verdamper past zowel binnen als buiten perfect bij uw woning dankzij het ontwerp dat lijkt op een traditionele lantaarn.

Hij verspreidt uw favoriete geur via verneveling. Door de verneveling is in uw hele huis een delicate geur te ruiken.

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode LAN LA120323

Andere Wellness producten