POLAR GRIT X2 PRO TITAN BRONZE

NIET-LEDENPRIJS:    869,00
LEDENPRIJS:    738,65

Omschrijving

De Polar Grit X2 Pro Titan is een volgens militaire normen vervaardigde stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor outdoorliefhebbers en avontuurlijkesporters. Voorzien van een hi-tech toolkit kun je met het volste vertrouwen navigeren en presteren, in elke omgeving.

GPS met dubbele frequentie en offline kaarten zorgen ervoor dat je nooit de weg kwijtraaktOp het heldere AMOLED touchscreen met hoge resolutie, beschermd door krasbestendig saffierkristalglas en een Aerospace Titanium behuizing, lees je alle essentiële informatie duidelijk af. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

In het sporthorloge, houdt de Polar Elixir biosensing technologie je vitale functies en prestaties bij om de reactie van je lichaam op je activiteit en de omstandigheden buiten te volgen.

De Polar Grit X2 Pro Titan heeft een lange batterijduur, is voorzien van een uitgebreid pakket aan training- en hersteltools en wordt geleverd met 1 lederen en 1 siliconen horlogebandje. Het is een essentieel onderdeel van je uitrusting, gemaakt om de wonderen van de wereld, en je eigen lichaam, te verkennen.

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode POL 900110288

Andere Sport producten