BABYZWEMRING ALFIE - COOL SUMMER

NIET-LEDENPRIJS:    23,99
LEDENPRIJS:    20,39

Omschrijving

Samen buiten spelen, genieten van de zon en aan het einde van de dag een ijsje eten, zo is de zomer ontzettend leuk! COOL SUMMER zorgt zelfs op grijze dagen voor een echt zomergevoel. Kijk eens naar de verschillende smaken ijs: Vanille, aardbei, chocolade, citroen of muntchocoladestukje? Welk ijsje is jouw favoriet?

Met onze babyzwemring wordt je uitstapje naar het strand of zwembad nog leuker, want met de ring kan je baby samen met jou in zijn eigen tempo het water verkennen.
Jouw perfecte badgenoot heeft een praktische zitting en een rugleuning die je baby veilige steun en comfort biedt.
De zwemring wordt opgeblazen met een veiligheidsventiel dat in de ring wordt geschoven en het waterplezier niet belemmert.

Zoals alle artikelen uit onze SWIM-collectie zijn ook onze babybadringen gemaakt van bijzonder hoogwaardig PVC met een dikte van 0,25 mm.

Aanbevolen leeftijd: 1-3 jaar
Aanbevolen gewicht: 7-18 kg

Een babyzwemring is geen levensreddend apparaat en beschermt niet tegen verdrinking. Daarom mag de babyzwemring alleen worden gebruikt onder constant en competent toezicht van volwassenen. Laat kinderen nooit zonder toezicht in of in de buurt van water achter.

Laat dit product nooit in of nabij het water liggen als het niet in gebruik is. Blijf tijdens gebruik uit de buurt van de rand van het zwembad of enig ander obstakel. Gebruik dit product niet als het winderig is of in water met sterke stroming.

Onze babyzwemringen zijn zorgvuldig getest en goedgekeurd volgens de Europese norm EN-13138-3 en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Eigenschappen

Eigenschap Waarde
Artikelcode BAB FI-02562

5

Gemiddelde van 2 reviews
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
SILKE DE FEYTER

Mooie, stevige en comfortabele zwemring. Onze dochter heeft er veel plezier in.


SILKE DE FEYTER

Mooie, stevige en comfortabele zwemring. Onze dochter heeft er veel plezier in.


Andere Speeltijd producten